Tillid, tryghed og god undervisning til konkurrencedygtige priser

 

Tilmelding

Hvem er Vestjysk Køreskole?

Vestjysk Køreskole er beliggende på Vestjysk Køreteknisk Anlæg Skjern.

Vestjysk Køreteknisk Anlæg er et område på ca 8 hektar lige uden for Skjern på vej mod Sdr. Felding. På Vestjysk Køreteknisk Anlæg er der undervisningslokaler til ethvert formål inden for transportområdet. Her undervises bl.a i den grundlæggende uddannelse for godschauffører og personbefordrings-chauffører.

Vestjysk Køreteknisk Anlæg råder over egen manøvrebane samt et køreteknisk anlæg (glatbane).

Hos Vestjysk Køreskole foregår undervisningen i teori såvel som praktik med det nyeste udstyr inden for området.

Teoriundervisningen foregår som klasseundervisning. Vi har derudover gjort brug af et specielt pc-baseret program, som har været en hjælp for mange af de elever, der har haft læsevanskeligheder.

Køreundervisningen foregår i køretøjer, hvor du vil møde tidssvarende moderne udstyr. Du vil blive præsenteret for udstyr, som du med stor sandsynlighed vil møde efterfølgende.

Vi lægger stor vægt på, at den enkelte elev bliver set og hørt, du er ikke bare et nummer i rækken hos os. Vestjysk Køreskole udvikler stadig nye undervisningskoncepter samt undervisningsmateriel, så eleverne får en undervisning med moderne hjælpemidler, stor fleksibilitet og møder lærere som til stadighed er orienteret i både nuværende og kommende lovkrav.

Vi glæder os til at dig.

Med venlig hilsen

Michael
Ejer