Tillid, tryghed og god undervisning til konkurrencedygtige priser

 

Tilmelding

Kvalitet til konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder et højt fagligt niveau, der kan forståes af alle

Tag dit kørekort til bil

Er du 17 år eller derover og skal tage dit kørekort til personbil? Tag det hos Vestjysk Køreskole i Skjern eller Tarm og bliv en rigtig god og ansvarsfuld bilist.

Du skal igennem følgende for at tage kørekort til personbil:

  • Teoriundervisning
  • Manøvrebane
  • Køreteknik
  • 16 kørelektioner (obligatoriske)
  • Køreprøve

Tilmelding til kørekort

Se priser på kørekort til bil og eventuelle øvrige omkostninger her. Vi har også forskellige pakketilbud til dig som har brug for særlig køreundervisning eller skal op til en kontrollerende prøve.

Du kan tilmelde dig et hold enten i Skjern eller Tarm og du kan også se en samlet oversigt her.

Vi er specialister i bilkørekort

Vi er specialister i bilkørekort, som er vores største beskæftigelse. Er du interesseret i en grundig undervisning med topkvalificerede kørelærere, der sætter din og andres sikkerhed højt, når du skal køre bil, ja så skal du vælge os.

Relevant undervisning

Vi underviser i teori på god ”gammeldags” manér, men med topmoderne udstyr. Du kommer altså ikke til at sidde bag ved en pc hos os. Vi afholder selv alt teoriundervisning, så der er rig mulighed for at få en god forklaring, hvis du får brug for dette. Du er altså ikke bare et nummer på fabrikken, men i sikre hænder hele vejen fra start til du står med kørekortet i hånden.

Du kan supplere din viden og øve dig med vores adgang til online teoriprøver.

Tag kørekort i BMW

Køreundervisningen foregår i nye energirigtige BMW'er. Bilerne er ens og har alt tænkeligt udstyr som f.eks. højdejusterbart sæde, fartpilot, servostyring, specialblink til vognbaneskift, klimaænlæg, start/stop knap og meget andet.

Alle biler er 6 gearet dieselbiler, med god siddekomfort og godt udsyn.