Tag kørekort til motorcykel

Moderne og tidssvarende motorcykler

Tag dit motorcykelkørekort hos Vestjysk Køreskole i Skjern. Du kan nemt melde dig til et af vore hold og få dit kørekort til motorcykel i hus.

Drømmer du også om friheden ved at køre på 2 hjul, skal du igennem et godt forløb bestående af:

  • Teoriundervisning
  • 13 kørelektioner på vej (obligatorisk)
  • Manøvrebane
  • Køreteknik
  • Køreprøve, inklusiv manøvreprøve på bane

Vi har nogle gode konkurrencedygtige priser på vores motorcykelkørekort.
Se priser, tilkøb og øvrige omkostninger.

Erfarne MC-kørelærere

Vores baggrund for at undervise i MC-kørsel er selvfølgelig en kørelæreruddannelse til motorcykel samt mere end 20 års erfaring som særdeles aktive motorcyklister, både på vejene, men også på racerbanen.

Da vi kræver, at alle vores motorcykelelever har kørekort til bil og kender de væsentligste færdselsregler, vil en meget stor del af teoriundervisningen dreje sig om sikker kørsel på MC. Vi har motorcykler med tidens nyeste hjælpeudstyr og selvfølgelig ABS. Køreskolen udlåner gratis alt nødvendigt personligt sikkerhedsudstyr. Vi har adgang til banearealet på Køreteknisk anlæg Skjern, så der er altid plads til lidt opvarmning inden kørelektionerne påbegyndes. Efter 2008 skal alle køreprøver starte med aflæggelse af 5 manøvreprøver på bane, inden prøven fortsættes med kørsel på vej.

Vi hjælper gerne med gode råd og vejledning om personligt udstyr, vedligeholdelse og køb af ny eller brugt MC.

Deltag i MC-dag

Hvert år afholder vi MC-Dag for områdets motorcyklister og alle tidligere motorcykelelever, der har interesse i at holde kørslen og kammeratskabet ved lige.